جمعه ۰۷ اردیبهشت ۰۳

سیستم انتقال قدرت در پمپ به چه صورت است؟

۳ بازديد
سیستم انتقال قدرت می تواند شامل موارد زیر باشد:
1- محرکه: وظیفه تبدیل انرژی ورودی به انرژی مکانیکی محور چرخان را دارد. 
2- کوپلینگ: وظیفه آن انتقال گشتاور و دور از محور محرکه به محور پمپ ضد اسید تراندین است. در بعضی از پمپ ضد اسید تراندین ها محور پمپ و موتور یکی بوده و از کوپلینگ استفاده نمی شود. 
3- گیربکس: گیربکس ها به طور کلی دارای سه وظیفه اساسی زیرند:
الف) کاهش یا افزایش دور
ب) تغییر چهت چرخش
ج) تغییر جهت خط انتقال قدرت (مانند گیربکس های 90 درجه)
4- پولی و تسمه: اغلب برای عملیات در موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرند:
الف) افزایش یا کاهش دور
ب) آفست خط انتقال قدرت
ج) دامپنگ و میرا کردن ارتعاشات، در پمپ ضد اسید تراندین های معدنی که عموماً جزو کاربردهای سنگین پمپ از پولی و تسمه استفاده می شود. یکی از کاربردهای آن کاهش انتقال ارتعاشات پمپ به موتور است. 
5- اجزا متحرک پمپ ضد اسید تراندین: شامل محور، یاتاقان ها و قطعه انرژی دهنده به سیال (پروانه، پیستون، اسکرو و مانند آن) می باشد. 
در بعضی موارد خاص، ممکن است برای انتقال حرکت موتور به پمپ ضد اسید تراندین از گاردان ها و یونیورسال جوینت ها نیز استفاده گردد. 

انواع محرکه:
عموماً در پمپ ضد اسید تراندین ها از دو محرکه استفاده می شود:
1- موتورهای الکتریکی آسنکرون با ولتاژ متناوب (AC)، سه فاز یا تک فاز
2- موتورهای احتراق دالخی بنزینی یا گازوییلی (دیزل موتور)
ناگفته نماند که در بعضی کاربردهای خاص و در مواقعی که دسترسی به بخار داغ فراهم باشد از توربین های بخار نیز استفاده خواهد شد. 

موتورهای الکتریکی:
با گسترش نیروگاه ها و توسعه شبکه های برق در سراسر دنیا، امروزه کاربرد موتورهای الکتریکی در پمپ ضد اسید تراندین ها به طور وسیعی افزایش یافته است. تقریباً به جز کاربردهای بسیار خاص، تمام موتورهای الکتریکی مورد استفاده در پمپ ضد اسید تراندین ها از نوع آسنکرون با روتور قفس سنجابی و مولد برق متناوب AC می باشد. 
مهندسین و تکنسین های پمپ ضد اسید تراندین باید اطلاعات نسبتاً جامعی از موتورهای الکتریکی داشته باشند که در این کتاب نیز در بخش «پمپ ضد اسید تراندین ها» به تفصیل درباره موتورهای الکتریکی شرح داده شده است. 

اولین مطالب آزمایشی من

۲ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .

دومین مطلب آزمایشی من

۲ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وب‌نوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم می‌گویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشت‌های شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازه‌ترین رخداد به قدیم ارائه می‌گردد. نویسندهٔ ویلاگ، وب‌نویس یا تارنویس نامیده می‌شود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وب‌نویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان می‌پردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت می‌شود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته ‌شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وب‌گاه معمولی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشت‌ها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر می‌دهند.